Интериорен дизайн на еднофамилна къща



Кала дизайн представя цялостен интериорен проект на еднофамилна къща

  Първото впечатление се помни най-дълго! Обърнете специално внимание на антрето. Входната зона на жилището или офиса е първото помещение, в което се озовавате вие или вашите посетители. Нека всичко в нея да кава:”Добре дошли!”





  Дневната-там прекарваме най-много време, когато сме у дома. Ето защо подборът на цветове и форми тук е изключително важен. Кала дизайн ще реши този пъзел съгласно вашите предпочитания и приоритети!


  Кухнята е малката лаборатория на жилището. Всяка дама знае колко е важно тя да е добре организирана и приятна. Ние ще проектираме за вас мечтаната кухня като разпределим прецизно всяка зона в нея.


  Банята е мястото, където човек остава сам със себе си. Тъмна или светла, строга или романтична? Ще ви помогнем да изберете декор, който подхожда най-много на вашия натюрел!





  Спалнята-нашето най-лично кътче в дома. Там събираме сили през нощта, за да се впуснем отново в забързаното си ежедневие. Оставете ни да ви помогнем тя да стане наистина място за почивка.



  Най-скъпите ни същества, децата, имат нужда от специална среда, за да се развиват пълноценно и да бъдат щастливи. Осигурете им най-добрите възможности за игра, почивка и подготовка на уроците. Ние знаем как!


http://www.kala-design.com/index.html






Коментари

Популярни публикации