Дизайн на детска стая


Най-важните елемнти на интериора в детската стая



1.Цветовете! Бъдете внимателни в подбора на цветове. Не наблягайте на интензивни тонове и прекалено дръзки комбинации. Спомнете си за цветната дъга, която ще се получи при наличието на безброй много играчки наоколо.



2.Трансформация и мобилност! Обзавеждайте детската стая с колкото може по-леки и подвижни мебели. Мислете за пространството в перспектива. Детето Ви расте. Неговата стая също трябва да израстне с него. Трансформирайте бебешката кошара в бюро. Превърнете скрина за повиване в ТВ шкаф.


3.Светлината! Пуснете светлината в стаята. Детето Ви има нужда от нея, за да е здраво и щастливо. Използвайте повече светли тонове! Компенсирайте с локално осветление тъмните кътчета.



4. Приберете играчките! Помислете добре къде ще слагате дрънкулките, разпиляни по пода. Осигурете си контейнери на колелца, много чекмеджета и удобни шкафчета за целта.



5. Избягвайте острите ръбове! Докато расте, вашето малко съкровище неминуемо ще одраска коляното си. Погрижете се неговата стая да бъде обезопасена максимално. Тапицирайте, леглото, предпочитайте заоблените форми.

Коментари

Популярни публикации